Cimke: Aradszki András

Hírek

Albitz Gábor lesz a Fidesz-KDNP polgármesterjelöltje Diósdon

Albitz Gábor

A FIDESZ Magyar Polgári Szövetség diósdi csoportja tisztújító közgyűlést tartott.

A közgyűlésen a diósdi csoport tagsága, értékelve az elmúlt két év munkáját, eredményeit, újabb két évre bizalmat szavazott Dr. Bacsa Márta Ilona elnöknek. Ugyancsak megerősítette újabb két évre az elnökság tagjainak  mandátumát.

Diósd > Hírek

Dr Aradszki András hivatalosan is képviselő jelölt

3000 db!

Köszönjük az eddigi támogatói aláírásokat, amelyekből háromezret Február 20-án  délelőtt átadtunk a Választási Irodának, elsőként a választókerületben. Jó érezni a bizalmat, a közösség erejét.

Olyan sokan jelezték, hogy aláírásukkal is támogatnák Dr Aradszki Andrást, hogy a Fidesz-KDNP aktivistáival folytatjuk az aláírásgyűjtést Diósdon

Hajrá ÉRD, Diósd, Tárnok, Törökbálint, Sóskút és Pusztazámor!

Hírek

“Új Mérföldkő: Bölcsőde Diósdon” – pályázatunk nyomán megkaptuk a támogatást!

Örömmel tudatjuk a diósdi polgárokkal, hogy csaknem egy éves előkészítő munkánk után a VÁTI Nonprofit Kft. 2012. június 15-én érkezett levelében értesítette az Önkormányzatot, hogy a tartaléklistáról 150.000.000 Ft összegű támogatást ítélt meg a bölcsőde megépítésére. A testület június 21-én felhatalmazta a polgármestert a támogatási szerződés aláírására. Ezzel megadatott a lehetőség és megnyílt az út az 50 fős új bölcsőde megépítéséhez, amelynek sikeressége már elsősorban rajtunk, diósdiakon múlik.

Mint ismeretes, a 2010-es önkormányzati választások előtt a gyorsan növekvő gyermeklétszám és a rendkívül kevés bölcsődei férőhely miatt helyben a Fidesz és a KDNP közös kampányában már szerepelt egy bölcsőde létrehozása a 2010-2014-es ciklusban Diósdon. Az időszak közepe felé megnyílt a lehetőség arra, hogy az ígéretet elkezdjük valóra váltani.Hírek > Sajtóanyagok

Dr. Aradszki András országgyűlési képviselő június 16-i sajtótájékoztatójáról

Dr. Aradszki András országgyűlési képviselő június 16-án délután Érden, a Polgárok Házában megtartotta szokásos havi sajtótájékoztatóját.

Beszámolt arról, hogy törvényhozási dömping kezdődött a megszavazott Alaptörvényből fakadó sarkalatos törvények meghozatala végett, illetve a Széll Kálmán Terv jogszabályi hátterének magalkotása céljából.Sajtóanyagok > Vélemények

Dr. Aradszki András az Érd TV Négyszemközt c. műsorában

Dr. Aradszki András országgyűlési képviselő az Érdi Városi Televízió Négyszemközt című műsorában válaszolt aktuális kérdésekre május 6-án. A felvétel megtekinthető itt!

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Hírek > Sajtóanyagok

Dr. Aradszki András országgyűlési képviselő május 5-i sajtótájékoztatójáról

Dr. Aradszki András országgyűlési képviselő május 5-én délután Érden, a Polgárok Házában megtartotta szokásos havi sajtótájékoztatóját.

Elsőként arról számolt be, hogy szerencsésnek tartja magát, amiért részese lehetett az „április 18-án 15 óra 13 perc 30 másodperckor” lezárult alkotmányozási munkának, amelynek során kétszer szólt hozzá a témához plenáris ülésen. Az új alaptörvény, amelyet Aradszki András „a jövő alkotmányának” nevezett, hosszú távon ad választ a nemzet sorskérdéseire. A Nemzeti Hitvallás egy biztos viszonyítási pontot ad, segít eligazodni a törvényhozás értékrendjében. Az új alkotmány nem csak jogokat, hanem felelősséget és kötelezettségeket is említ.Hírek

A diósdi Polgári Szalon vendége lesz Dr. Aradszki András országgyűlési képviselő

2011. május 25-én, szerdán 18 órától a Kék Géza Közösségi Házban a beszélgetéssel egybekötött előadás fő témája az április 18-án elfogadott  új alkotmány (Magyarország Alaptörvénye) lesz, de a képviselő úr természetesen más témájú kérdésekre is készséggel válaszol.
Minden kedves érdeklődőt szeretettel várnak a szervezők!Sajtóanyagok

Dr. Aradszki András a Duna TV műsorában

A Duna Televízió április 17-i, Heti hírmondó című adása Dr. Aradszki András országgyűlési képviselő részvételével megtekinthető itt.
Play VideoSajtóanyagok

Dr. Aradszki András országgyűlési képviselő április 7-i sajtótájékoztatójáról

A legfrissebb és számunkra is tanulságos hírrel kezdte meg soros sajtótájékoztatóját Dr. Aradszki András országgyűlési képviselő (KDNP) április 7-én az érdi Polgárok Házában: Portugáliával igen komoly pénzügyi gond van, vagyis a 2008-ban kezdődött gazdasági világválságnak még messze nincs vége.

Ez azt jelenti, hogy az európai polgárok még veszélyben vannak, köztük mi is. Bár Magyarország már nincs közvetlenül veszélyeztetve, a megélhetés körülményei még nem javultak érezhetően. A növekedés azonban megindult, az ország külföldi gazdasági megítélése pozitív. Ezt köszönhetjük többek között a szokatlan, a bevett gyakorlattól eltérő, de eredményes gazdaságpolitikánknak.

Aradszki András az alkotmányozási folyamatról röviden a következőket mondta:Média

Aradszki András az Echo Tv-ben

Az Energia Központ című műsor szakértő vendége volt Dr. Aradszki András az Echo Tv-ben. Beszélgető partnere Nyíri János szóvivő, MFB. és a  Műsorvezető, Szajlai Csaba voltak. A  beszélgetés témája a”Kötelező Átvételi Rendszer” volt. Az alábbi linken megtekinthetik a műsor felvételét:

http://www.echotv.hu/index.php?akt_menu=71&mm_id=150&v_id=6986

 Hírek

Aradszki András soron következő fogadóórája Diósdon

Dr. Aradszki András országgyűlési képviselő Diósdon 2011. március 10-én 16 órától 17.30-ig tartja soron következő fogadóóráját a Polgármesteri Hivatal képviselői irodájában!Hírek > Sajtóanyagok

Dr. Aradszki András országgyűlési képviselő 2011. március 3-i sajtótájékoztatójáról

Dr. Aradszki András országgyűlési képviselő március 3-án délután Érden, a Polgárok Házában megtartotta szokásos havi sajtótájékoztatóját.

A képviselő arról tájékoztatott, hogy az elmúlt időszakban nem sok és nem látványos, de annál fontosabb dolgok történtek az Országgyűlésben. A kormány és a Fidesz-KDNP többség élt a választópolgárok felhatalmazásával, és lendületesen dolgozik a hatékony magyar állam kiépítésén. Ez jelenti többek között a tisztes megélhetés elősegítését, a kisvállalkozások támogatását és a mintegy egymillió új munkahely megteremtésének megkezdését. 2011 a változás éve lesz: stabilizálni fogják a költségvetést és megállítják a pénzromlást.


Sajtóanyagok

Dr. Aradszki András országgyűlési képviselő 2011. február 3-i sajtótájékoztatójáról

Dr. Aradszki András országgyűlési képviselő február 3-án délután Érden, a Polgárok Házában megtartotta szokásos havi sajtótájékoztatóját.2019. június 25., kedd - VilmosDiósdi Fidesz - kapcsolat@diosdifidesz.hu

Készítette: Olcsó Weboldal
WEB Experts – web design • WORDPress