Cimke: Dizseri András

Hírek > Média

Leszavazták az indítványt!

Csökkentené a diósdi település vezetők és képviselők tiszteletdíját a helyi Fidesz-frakció. Dizseri András képviselő a Rádió6-nak elmondta: módosító indítványt nyújtott be, amelyben azt kezdeményezte, hogy a polgármester, alpolgármester és a testület tagjai 30 százalékkal kevesebb illetményt kapjanak az önkormányzat anyagi helyzetének rendezése érdekében. Az ezzel megtakarított pénz felét a rászorulók megsegítésére, a másik felét pedig civil szervezetek támogatására fordíthatta volna Diósd. A javaslatot azonban a testület többsége nem támogatta. Az alábbi linkre kattintva Dizseri Andrást hallhatják:

Flash required

fizetés-dizseri0415!!

 Hírek > Sajtóanyagok

A Diósdi Fidesz-KDNP frakció közleménye

Nemet mondtak a függetlenek a Fidesz-KDNP tiszteletdíj csökkentési javaslatára

 

A márciusi képviselő-testületi ülésen Dizseri András önkormányzati képviselő határozati javaslatot nyújtott be a választott tisztségviselők és képviselő-testületi tagok – Polgármester Alpolgármester, képviselők és külsős bizottsági tagok – fizetésének, tiszteletdíjának 30%-os csökkentésével, illetve felajánlásával kapcsolatban. Véleménye szerint a jelenlegi gazdasági helyzetben, Diósd nehéz anyagi helyzetében különösen fontos, hogy a község vezetői is egységesen mutassanak példát áldozathozatalból. A Polgármester és Alpolgármester fizetését az Önkormányzati törvény határozza meg, de természetesen a csökkentésre való felajánlásnak semmilyen jogi akadálya nincs.Hírek

Újabb gesztus a Polgármester egyik támogatójának – Dizseri András beszámolója

A csütörtöki érdemi ok nélkül összehívott rendkívüli testületi ülés első napirendi pontja arról szólt, hogy engedélyezi-e a képviselő-testület a „Diósd” név- és címerhasználatát egy újonnan alakult polgárőrségnek a Diósdi Polgárőr Egyletnek.  A határozati javaslat mellé a Polgármesteri Hivatal mellékelte Ledniczky Lászlónak a még be nem jegyzett egyesület elnökének levelét. Az Elnök egyébként külsős bizottsági tagként tevékenykedik jelenleg a pénzügyi bizottságban,  Spéth Géza csapatában indult a 2010-es önkormányzati választáson, és úgy tűnik jelentős befolyással rendelkezik. A napirendi ponthoz a következő gondolatokat fűztem az ülésen:

2019. június 25., kedd - VilmosDiósdi Fidesz - kapcsolat@diosdifidesz.hu

Készítette: Olcsó Weboldal
WEB Experts – web design • WORDPress