Cimke: országgyűlési képviselő

Hírek

Albitz Gábor lesz a Fidesz-KDNP polgármesterjelöltje Diósdon

Albitz Gábor

A FIDESZ Magyar Polgári Szövetség diósdi csoportja tisztújító közgyűlést tartott.

A közgyűlésen a diósdi csoport tagsága, értékelve az elmúlt két év munkáját, eredményeit, újabb két évre bizalmat szavazott Dr. Bacsa Márta Ilona elnöknek. Ugyancsak megerősítette újabb két évre az elnökság tagjainak  mandátumát.

Sajtóanyagok > Vélemények

Dr. Aradszki András az Érd TV Négyszemközt c. műsorában

Dr. Aradszki András országgyűlési képviselő az Érdi Városi Televízió Négyszemközt című műsorában válaszolt aktuális kérdésekre május 6-án. A felvétel megtekinthető itt!

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Média

Aradszki András az Echo Tv-ben

Az Energia Központ című műsor szakértő vendége volt Dr. Aradszki András az Echo Tv-ben. Beszélgető partnere Nyíri János szóvivő, MFB. és a  Műsorvezető, Szajlai Csaba voltak. A  beszélgetés témája a”Kötelező Átvételi Rendszer” volt. Az alábbi linken megtekinthetik a műsor felvételét:

http://www.echotv.hu/index.php?akt_menu=71&mm_id=150&v_id=6986

 Hírek

Aradszki András soron következő fogadóórája Diósdon

Dr. Aradszki András országgyűlési képviselő Diósdon 2011. március 10-én 16 órától 17.30-ig tartja soron következő fogadóóráját a Polgármesteri Hivatal képviselői irodájában!Hírek > Sajtóanyagok

Dr. Aradszki András országgyűlési képviselő 2011. március 3-i sajtótájékoztatójáról

Dr. Aradszki András országgyűlési képviselő március 3-án délután Érden, a Polgárok Házában megtartotta szokásos havi sajtótájékoztatóját.

A képviselő arról tájékoztatott, hogy az elmúlt időszakban nem sok és nem látványos, de annál fontosabb dolgok történtek az Országgyűlésben. A kormány és a Fidesz-KDNP többség élt a választópolgárok felhatalmazásával, és lendületesen dolgozik a hatékony magyar állam kiépítésén. Ez jelenti többek között a tisztes megélhetés elősegítését, a kisvállalkozások támogatását és a mintegy egymillió új munkahely megteremtésének megkezdését. 2011 a változás éve lesz: stabilizálni fogják a költségvetést és megállítják a pénzromlást.


Sajtóanyagok

Dr. Aradszki András országgyűlési képviselő 2011. február 3-i sajtótájékoztatójáról

Dr. Aradszki András országgyűlési képviselő február 3-án délután Érden, a Polgárok Házában megtartotta szokásos havi sajtótájékoztatóját.2019. június 25., kedd - VilmosDiósdi Fidesz - kapcsolat@diosdifidesz.hu

Készítette: Olcsó Weboldal
WEB Experts – web design • WORDPress