Cimke: Ostorházi László

Hírek

Vigyázat: lomtalanítás!

Az előző évek rossz tapasztalata, lakossági aggodalmak miatt és a közrend, közbiztonság érdekében a Fidesz-KDNP frakció nagyon kér mindenkit, hogy figyeljen oda az idei lomtalanításra, tartsa be az időpontokat a hulladék kihelyezésére, hisz közös érdekünk a sikeres lomtalanítás. Kérjük a diósdi lakosokat, hogy a lomtalanításra szánt hulladékot a megadott napon 700-ra helyezzék a házuk elé, mert az Érdkom járművei a telephelyről 700-kor indulnak és minden utcában csak egyszer haladnak végig, s a későn vagy nem a napján kirakott hulladékot már nem áll módjukban elszállítani.

Dr. Ostorházi László frakcióvezető, bizottsági elnök levélben kérte Balog János őrsparancsnok urat, hogy kiemelten figyeljék a közrend, és a közbiztonság betartását ebben az időszakban. A képviselő úr kérte, hogy őrsparancsnok úr szervezze meg a polgárőrséggel és a közterület felügyelettel a közrend és a közbiztonság fokozott fenntartását ebben az időben és az illetéktelenek szemétlerakását akadályozza meg (ami sokszor veszélyes hulladékot is jelent) Kérte a Jegyző urat,  hogy személyesen felügyelje a folyamatot, hívja fel a figyelmét az Érdkom kft-nek arra, hogy a szállítási késedelem a szóban forgó területen óriási mennyiségű szemetet eredményez  – ez az előző évek tapasztalata -, és ennek a költségeit nem vállalhatja magára az Önkormányzat.

diósd_lom_járat_201105_

 

Hírek

Könyvátadás a Nyugdíjas Klubban – Marcus végre célba ér – Dr. Ostorházi László beszélgetett a szerzővel, Polgári Szilviával

Mióta él Diósdon?

2006-ban költöztem. Vidéki gyerekeskedésem végett a családi házas, kertes, kutyás lét adott volt, a szüleim talán előre belém kódolták ezt genetikailag. Ma már a Budapesten eltöltött évekre úgy tekintek, mint egy törvényszerű és szükséges kitérőre ahhoz, hogy újra visszataláljak az eleve nekem szánt életformához. A község már az első pillanatban elvarázsolt, a nagyváros közelsége épp úgy megnyugtató, ahogy a távolsága is, a ház és a kert csodálatos, mindent megtalálok egy helyen, amire szükségem van, nincsenek parkolóórák, nincs várakozás, az emberek kedvesebbek és nyugodtabbak – szóval épp nekem való.

A könyv címe Én, Marcus, egy kutyáról szól, egész pontosan egy német juhászkutya a főhőse és az elbeszélője is egyben. Hogyan született ez a különös, fordított hangsúlyozás?

2019. június 25., kedd - VilmosDiósdi Fidesz - kapcsolat@diosdifidesz.hu

Készítette: Olcsó Weboldal
WEB Experts – web design • WORDPress