Fidesz-KDNP majális – “boldoggáavatás” a Kőbányában – elkülönült az MSZP

Szent Józsefnek, a munkások védőszentjének ünnepén a kitartó eső ellenére több tucatnyian gyűltek össze a Kőbányában, hogy majális keretében együtt töltsenek néhány szép órát. A program keretében a kereszténydemokratáktól – Anyák napja lévén – az édesanyák mézsekalácsszívet kaptak ajándékba, és az érdeklődők számára lehetővé tették, hogy kivetítőn figyelemmel kísérhessék II. János Pál pápa boldoggáavatását. A Fidesz és a Polgári Körök tagjai Kesztler László vezetésével gondoskodtak a “versenyképes” ebédről, amely mindenki tetszését elnyerte.

A Fidesz és a KDNP közös rendezvényének vendége volt Dr. Aradszki András országgyűlési képviselő, valamint Vikidál Gyula énekes-színművész is, aki színvonalas előadással örvendeztette meg a jelenlévőket. A jó hangulatról gondoskodott még a spontán csatlakozó és népzenét muzsikáló két pedagógus: Diriczi Zoltán és Kőhidi Tamás is.

Sajnálatos módon kiderült, hogy a szocialisták ezen a napon külön rendezvényt tartottak a falu központjában. Pedig lett volna bőven hely a Kőbányában nekik is. Csak találgatni lehet, hogy a munkás Szent József, vagy II. János Pál riasztotta-e el őket…


Cimkék: , ,

2019. június 20., csütörtök - RafaelDiósdi Fidesz - kapcsolat@diosdifidesz.hu

Készítette: Olcsó Weboldal
WEB Experts – web design • WORDPress