Meghívó két eseményre: Duray Miklós és székely bál Diósdon

Két nagyszabású rendezvényre is sor kerül szeptember 24-én Diósdon.

Szent Gellért napján, szombaton 15:30-kor dr. Duray Miklós felvidéki magyar politikus tart előadást a Polgármesteri Hivatal Dísztermében „Keresztény Magyarország ezer éve és ma” címmel a Szent Gellért Hét keretében.

Az előadás Magyarország születését, keresztény gyökereit idézi fel Szent Gellérttel kapcsolatosan. A történelem és a jelen magyar politikájának összefüggéseiről hallhatunk a közismert és nemzetközileg is elismert felvidéki magyar politikus előadásában.

 

Aznap este, 19:00-tól Székely Szüreti Batyus Bált rendeznek a DNS Sportcentrumban.

A Székelyföldért Társaság és az Érdi-Diósdi Székely Kör által szervezett rendezvény fővédnöke Harrach Péter, a KDNP országgyűlési frakciójának vezetője.  Az eseményen jelen lesz Izsák Balázs, a Székely Nemzeti Tanács elnöke és Pitti Katalin operaénekes. A rendezvényt Usztics Mátyás színművész nyitja meg. Az mulatság színvonalát emeli az erdélyiek és a székelyek által is kedvelt Tamás Gábor énekes, a talpalávalót pedig Vesztergám Miklós tárogatóművész és zenekara szolgáltatja. A bálon jótékonysági gyűjtés lesz egy székelykeresztúri lány műtétjére, akinél nemrég leukémiát diagnosztizáltak. A rendezvényről és a belépőjegyekről további információt a 06-23-888-860-as számon kaphatnak.

 

A szervezők mindkét rendezvényre szeretettel várják az érdeklődőket!


2019. április 20., szombat - Konrád, TivadarDiósdi Fidesz - kapcsolat@diosdifidesz.hu

Készítette: Olcsó Weboldal
WEB Experts – web design • WORDPress