Demonstráció az Alkotmánybíróság épülete előtt!

 A Családháló családi portál békés sétára, demonstrációra hívja a családokat és mindazokat, akik számára fontos a család. Tiltakozzunk az ellen, hogy az Alkotmánybíróság megsemmisítette a családvédelmi sarkalatos törvény fontos részeit, így a család definícióját is.

A gyertyás, fáklyás menet 2012. december 20-án (csütörtökön) délután 17.30-kor indul az I. kerületi Batthyány térről az Alkotmánybíróság Donáti utca 34-45. számú épülete elé.

Védjük meg a családokat, védjük meg a jövőnket! Kérjük hozzon magával gyertyát, mécsest vagy fáklyát! Az esemény pártpolitikamentes, ezért kérjük a pártszimbólumok mellőzését! Minden jószándékú ember, közösség, civil szervezet csatlakozását örömmel várjuk a csaladhalo@csaladhalo.hu címre.

A törvény befogadó családdefiníciója, melyet az Alkotmánybíróság megsemmisített:

„A család a természetes személyek érzelmi és gazdasági közösségét megvalósító olyan kapcsolatrendszer, amelynek alapja egy férfi és egy nő házassága vagy egyenesági rokoni kapcsolat, vagy a családbafogadó gyámság. Egyenesági rokoni kapcsolat leszármazással vagy örökbefogadással jön létre.”

Mi megtesszük és mindenkitől el is várjuk, hogy megtegye, amit az Alkotmánybíróság rendel, de fenntartjuk a jogot, hogy mindenkinek a tudtára adjuk:

– Nem akarjuk, hogy családjainkat “átdefiniálják”!

– Nem akarjuk tétlenül szemlélni, hogy a modernség jegyében minden szellemi örökséget eldobunk, ami felmenőinktől ránk hagyományozódott!

– Véleményünk szerint mindenkinek joga van úgy élni, ahogyan szeretne, de nem nevezheti magát mindenki tetszése szerint házastársnak és családnak!

– Nem akarjuk, hogy gyermekeink egy olyan világban nőjenek fel, ahol minden relatív!

– Azt szeretnénk, ha még unokáink számára is egyértelmű lenne, ki az a férfi, ki az a nő, mi az a házasság és mi az a család!

Hisszük, hogy a család az emberi történelemben már a jog és az állam kialakulását megelőzően létrejött önálló közösség, amely erkölcsi alapokon nyugszik. A család az összetartozás legősibb szimbóluma, mely a napjainkig megőrizte a jelentését. Az embernek, mint társas lénynek az alapvető érzelmi és szellemi igényeit segít kielégíteni, miközben értéket teremt és az egyéni érdekeket közösségi érdekekké alakítja át.

A család Magyarország legfontosabb nemzeti erőforrása. A társadalom alapegységeként a család a nemzet fennmaradásának biztosítéka és az emberi személyiség kibontakozásának természetes közege, amit az államnak tiszteletben kell tartania. A családban történő nevelkedés biztonságosabb minden más lehetőséghez képest. Gyermekek születése és a családok gyarapodása nélkül nincs fenntartható fejlődés és gazdasági növekedés. A család a benne élőket védő, óvó közösség, nem fenyeget senkit, nem veszélyeztet senkit, befogadni és nem kirekeszteni akar.

A demonstráció Facebook-oldala: https://www.facebook.com/events/498217386875261/ Csatlakozzatok és hívjatok meg minél több ismerőst!

2019. július 17., szerda - Endre, ElekDiósdi Fidesz - kapcsolat@diosdifidesz.hu

Készítette: Olcsó Weboldal
WEB Experts – web design • WORDPress