Szocialista felszólalás a képviselő-testület ülésén. Közlemény

Fidesz-KDNP logóA szeptember 10-i rendkívüli képviselő-testületi ülésen megdöbbentő eseménynek lehettünk tanúi. Az ülés egyetlen napirendi pontja a Kerox építkezésének további sorsa volt. Mindjárt az elején Bogó László, függetlenként megválasztott képviselő hozzászólásként felolvasott egy szöveget, amely egyértelműen arról tanúskodott, hogy Bogó László ekkor nem választott helyi képviselőként, hanem a Magyar Szocialista Párt diósdi elnökeként (vagy a megyei önkormányzat szocialista tagjaként, esetleg az MSZP megyei elnökségének tagjaként?) nyilatkozott meg. A demagógiával, populizmussal és csúsztatásokkal teli beszéde – minden jel szerint – túl akarta szárnyalni a KDNP múlt héten, a lakosság melletti szolidaritást vállalva ez ügyben kiadott közleményét.

A beszéd egyértelműen a szocialista párt – egyébként közismert – országos hangvételében hangzott el, ami világosan mutatja, hogy a lakosság szimpátiájának elnyerése érdekében a Képviselő úr nem hajlandó tudomást venni a hatályos jogszabályokról, az illetékességi körökről és a reális megoldási lehetőségekről. Ehelyett valótlanságok állításával próbálja manipulálni a közhangulatot a jövő évi önkormányzati választásokra.

Bogó László figyelmen kívül hagyja azt a tényt, hogy Áder János köztársasági elnök szeptember felhívással fordult Magyarország pártjaihoz, kérve őket, hogy kampányuk elindításával “bölcs önmérsékletet tanúsítva” várják meg a 2014-es választások kiírását. Az államfő azt kérte, hogy a választások kiírásáig munkájuk minden percét továbbra is a tőlük telhető legjobb módon az ország ügyeinek előmozdítására fordítsák.

Felszólítjuk egyúttal Bogó László képviselőt, hogy a Kerox ügyben inkább a 60/2013 (II.26.) számú önkormányzati határozat szellemében tevékenykedjék, és aszerint tegye kötelességét.

Ismerjük már a bukott szocialistáknak a törvényeket semmibe vevő magatartását korábbi dicstelen kormányzati időszakukból. Ezt a tevékenységet és annak stílusát határozottan visszautasítjuk, és továbbra is vállaljuk a lakosság érdekeinek törvényes képviseletét.

2013. szeptember 11.

Fidesz-KDNP frakció, Diósd


2019. június 20., csütörtök - RafaelDiósdi Fidesz - kapcsolat@diosdifidesz.hu

Készítette: Olcsó Weboldal
WEB Experts – web design • WORDPress