Menü Bezárás

“Több mint 4000 önkormányzati képviselőjelöltünk van országszerte”

Fidesz-KDNP 2014 logó35 nap múlva lesz az önkormányzati választás, október 12-én. Nyitrai Zsolt emlékeztetett, augusztus 25-én indult el a támogatói aláírások gyűjtése. A Fidesz társadalmi kapcsolatokért felelős igazgatója aláhúzta, az aláírásgyűjtés egy kiváló alkalom arra, hogy találkozzanak a választókkal. Kampányunknak ez a lelke, az emberekkel folytatott közvetlen párbeszéd – jegyezte meg.
” a párt több rekordot is felállított; volt olyan polgármester-jelölt, aki pár óra alatt összegyűjtötte a szükséges számú aláírást.”

Nyitrai Zsolt hangsúlyozta, az aláírásgyűjtés sikeres volt. Péntekig a Fidesz minden jelöltje leadta az induláshoz szükséges támogatói aláírásokat. Felhívta a figyelmet arra, a párt több rekordot is felállított; volt olyan polgármesterjelölt, aki pár óra alatt összegyűjtötte a szükséges számú aláírást. Arról is beszélt, hogy a szükséges ajánlások többszörösét gyűjtötték össze.

Több mint 1100 – Fidesz-KDNP-s, vagy a pártszövetség által támogatott független – polgármesterjelöltünk és több mint 4000 önkormányzati
képviselőjelöltünk van országszerte. Ez azt jelenti, hogy az ország
választónépességének 85 százaléka tud majd kormánypárti, a vagy a pártszövetség által támogatott független jelöltre szavazni – fogalmazott a képviselő. A politikus elmondta azt is, hogy a Fidesz és a KDNP – egyedüliként a pártok között -, minden megyei jogú városban és budapesti kerületben indít polgármesterjelöltet.

A Fidesz társadalmi kapcsolatokért felelős igazgatója köszönetet mondott a választóknak a támogatásért, és annak a több mint 100 ezer önkéntesnek, akik a párt kampányát segítik.

Vélemény, hozzászólás?

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..