Menü Bezárás

Tízezer kézfogás Diósdért

 

Szövetség a választókért – a választókkal

Örömmel jelenthetjük be, hogy felmérve az elvárásokat és a lehetőségeket, a Diósdi Fidesz és az Otthonunk Diósd Egyesület választási szövetséget kötött, így az őszi önkormányzati választásokon a Fidesz–KDNP és az ODE civil szervezet közös jelölteket indít Diósdon.


A szövetség révén egy, a városért tenni akaró, hiteles civil szervezet, és az országot kormányzó erő kerül közös platformra, bevonva minden segítő szándékot és akaratot, hogy az összefogás valamennyi résztvevője, így civil szakértők is hozzáadhassák tudásukat az önkormányzat demokratikusan végzett szakmai munkájához.


Kijelentjük, hogy nem tartjuk hiteles összefogásnak, ha az eddig egymással is küzdő ellenzéki pártok – pártlogóikat elhagyva – tömörülnek valamiféle civil szervezetbe.


Kimondtuk, hogy változásra van szükség, hiszen városunk még egy, a jelen kurzushoz hasonló öt évet aligha bír el.


Új, a politikai meggyőződésüket nyíltan vállaló, az (ál)függetlenség látszata mögé nem rejtőző képviselőkre van szüksége Diósdnak, olyan emberekre, akik tisztelik a település múltját, élik jelenét és bízva tervezik jövőjét, szövetségben a választókkal!


Legyen Ön is részese e szövetségnek, legyen ön is részese a kézfogásnak!