Menü Bezárás

623 karakter

 Ennyit fordít honlapján az önkormányzati választásokon sikert remélő, az MSZP-ből függetlenné vedlő, magukat immár szakértőként aposztrofáló alakulat Diósd 2020-ig, tehát a soron következő önkormányzati ciklus zárásáig értelmezendő jövőképének megfogalmazására. A szűkre szabott „víziót” szinte bárki más szavakba önthette volna, függetlenül attól, hogy saját-, vagy egy politikai formáció nevében teszi, mert a leírt gondolatok Magyarország bármely-, bármekkora településével kapcsolatban „használhatóak”. Aki igazán átgondolja, valójában miben is látja egy város középtávú fejlődésének útját, az nem általános érvényű lózungokban közli mindezt, ráadásul képzavaros mondatok leírásával. Mit jelent az, hogy a közösségek önszerveződő és rendezett, zöldterületekben gazdag közterületeken, színtereken aktív életet éljenek,”? E szerint Diósdon a közterületek nemcsak rendezettek, de önszerveződőek is lesznek az előttünk álló öt év alatt. Hogyan csinálják? Minden esetre, ilyen helyeken biztosan jól lehet aktív életet élni!Felelősségteljes, átgondolt jövőkép!

A szakértők üzenete a választók számára mindösszesen négy mondat. Tulajdonképpen érthető, hogy e kis fogalmazványban a legkevesebb szó Diósd jövőjéről esik, annak ellenére, hogy a feladat mégoly rövid formában is megoldható lenne. Csakhogy: ahhoz igazán velős gondolatok kellenének, amelyek nem szakértők fejében születnek taktikai megfontolások okán;azt sokkal inkább értékrendekben, egy választási ciklust meghaladó módon gondolkodó, stratégia felállítására képes emberek tárnak elénk.

A „független” szakértők szeretett szlogenje szerint: I love Diósd!

You love?

Vélemény, hozzászólás?

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..